Üdvözlünk webshopunkban!

Kérdése van? Hívjon minket! +36302806913

Super Sculpey grey - agyag
Super Sculpey grey - agyag
11 489 Ft

Super Sculpey grey - agyag

Gumihalakhoz, Twisterekhez, vagy egyéb önteni kívánt műcsali mesterdarabjának megformázásához. A gyurma csak hőre köt, van idő az aprólékos, kézi kidolgozásra, ha kész, akkor 15perc- 150C-on és már kész is a mesterdarab egy szuper öntőformához.
Raktáron
11 489 Ft
Részletek
A Super Sculpey és a Super Sculpey Firm legjobb keveréke. Az új hibrid agyag keménységét tekintve közelebb áll a sculpey Firm -hoz, számos csodálatos tulajdonsággal rendelkezik:
- A vékonyabb sütési területek ellenállnak a nyomásnak - csiszolja meg a vékony végtagokat anélkül, hogy bármi repedne vagy pattanna.
- Elég szilárd ahhoz, hogy megtartsa formáját, ugyanakkor elég puha/ képlékeny ahhoz, hogy kényelmesen felépítse/ formázza és összekeverje a darabokat. Lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy könnyen részleteket vágjon a darabjába.
- Ez az agyag lehetővé teszi, hogy additívabb felépítési módszereket alkalmazzon, amelyek az alakzatok kis lépésekben történő kialakítására összpontosítanak. Miután az agyagot kissé meggyúrták, erősen képlékeny és keverésre kész. Csökkenti a csiszolási időt, mert olyan simán keveredik. Rugalmassággal rendelkezik, de elég szilárd ahhoz, hogy lehetővé tegye a nagy részleteket.
- Törés- és forgácsálló.
Vélemények
Kiegészítő termékek